MŰVÉSZETI MENEDZSER KÉPZÉS

Teremts értéket, és nyújtsd át a közönségnek!

A Werk Akadémia 2023 őszén az idők és a piacok változásához igazítva ismét elindítja művészeti menedzser képzéseit.

Most megint kicsit másképp

A Werk mindig is a szakma legfrissebb gyakorlatát, a szakmai realitásokat mutatta meg. Ahhoz adott fogódzókat, hogy miként lehet másképp, eredményesebben, hatékonyabban, önazonosabban cselekedni. Művészeti menedzser képzéseink a „learning by doing” elvére épülnek: tartós tudást csak az adhat, ha diákjaink már a képzés során elkezdik a gyakorlatban is felhasználni az órákon megszerzett ismereteket. 2023 őszétől még gyakorlatiasabbak leszünk, a képzés olyan ismeretekkel egészül ki, amelyek megkerülhetetlenek a kulturális szférában dolgozók számára.

Ami képzésünkben 11 éve változatlan: alapos ismeretek, sok gyakorlat, kapcsolatépítési lehetőség, jó közösség. És ragaszkodunk ahhoz is, hogy a vizsgák a hallgatók által élesben rendezett nyilvános művészeti események legyenek.  Már csak ezekért a vizsgákért is érdemes a Werkbe jönni, mindig hatalmas élmény ismert művészekkel és csapatban együtt dolgozni.

Nap
Óra
Perc

KOMOLYZENEI
MENEDZSER KÉPZÉS

KÉPZŐMŰVÉSZETI
MENEDZSER KÉPZÉS

SZÍNHÁZI
MENEDZSER KÉPZÉS

KÖNNYŰZENEI
MENEDZSER KÉPZÉS

LÉGY A LEGJOBB VERZIÓD!

Új, átdolgozott képzési rendszerünkben művészeti menedzser hallgatóink először az Önmenedzser és tartalomgyártó programot végzik el, hogy a megfelelő kommunikációs és marketing készségek, ismeretek birtokában vághassanak bele választott szakterületük megismerésébe

2023 őszén a Werk Akadémia elindítja Önmenedzser és tartalomgyártó programját, amely segít eligazodni és tudatosan jelen lenni az online térben. Képzésünk fókuszában egy komplex, gyakorlatközpontú tudás átadása áll. Ez magában foglalja a tartalomgyártás kreatív részének megismerését, a szövegírástól kezdve a videózáson, fotózáson át a grafikai alapismeretekig. A program rengeteg marketing- és kommunikációs háttérismeretet tartalmaz, a sikeres ön- és termékmenedzseléshez elengedhetetlenül szükséges ismereteit.

Oktatóként sikerült olyan szakembereket megnyernünk, akik jól ismerik a friss trendeket és komoly gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek mindazon skillekkel kapcsolatban, melyekre a jövő művészeti menedzsereinek égetően nagy szükségük van.

Önmenedzser és tartalomgyártó képzésünkön vállaljuk, hogy amennyiben összegyűlik 20 hallgató, kettejüknek a Werk Akadémia – a hallgató által képviselt termék, ügy, projekt értékének elbírálása alapján – 90%-os ösztöndíjat ajánl fel. Légy te az egyik!)

Az Önmenedzser és tartalomgyártó képzés pontos tematikáját ITT találod.

Az 1. modul időtartama: 10 hét (2023 szeptember – november), heti két hétköznap délután, 17:00-20:15

1. MODUL: Önmenedzser és tartalomgyártó képzés: 349 00 Ft
 (A 2. modullal együtt bevezető áron a kettő együtt: 599 000 Ft!)

KÉPZÉS DÍJA
299000 Ft
KÉPZÉS IDŐTARTAMA
10 hét + vizsgák
INDULÁS
2000 november 26

SZAKMAI MÉLYVíZ – MŰVÉSZETI MENEDZSER KÉPZÉS

Tanulj és teremts: művészetet!

2023 novemberében a Werk Akadémia a következő művészeti menedzser szakirányokat indítja el:

  • Komolyzenei menedzsment. Mentora: Meczner Vera
  • Képzőművészeti menedzsment. Mentora: Löbl Krisztina
  • Könnyűzenei menedzsment. Mentora: Czutor Zoltán
  • Színházi menedzser. Mentorai: Balogh Máté és Váczi László

Művészeti menedzser szakjaink diákjai nem tanulók, hanem egy együttműködő csapat tagjai. A Werk Akadémia művészeti menedzserei a beiratkozással egy kalandos munkafolyamat részesévé válnak: az a feladatuk, hogy mindössze néhány hónap leforgása alatt megszervezzenek egy koncertet (könnyűzenei menedzserek, komolyzenei menedzserek), kiállítást (képzőművészeti menedzserek) vagy színpadi előadást (színházi menedzserek). A csapat dönt a szakmai tartalomról, a helyszínről, a résztvevőkről éppúgy, mint az esemény kommunikációjáról és lebonyolításának valamennyi körülményéről.

Az együttműködés, a közös gondolkodás, szervezés, ötletelés meghozza jutalmát: a Werk Akadémia hallgatói az elmúlt 11 évben többtucat értékes, izgalmas, innovatív eseménnyel járultak hozzá Budapest kulturális életéhez. Szervezőként nincs annál nagyobb öröm, mint amikor a buktatók, nehézségek, az esemény előtti stressz és kapkodás után hirtelen megszületik a csoda: egy olyan kulturális esemény, amely valós tartalmat és értéket ad a közönségének, nem mellesleg pedig megteremtőinek.

104 óra tömény tartalom a komolyzene, a könnyűzene, a képzőművészet és a színház területén új, kibővült képzésünkben. A Werk Akadémia tanárai/mentorai ezeknek a területeknek az ismert és elismert aktív művelői, akik konkrét projekteken keresztül mutatják meg, miként lehet egy gondolatot, egy ügyet végig vinni.

A képzés végén ne számíts hagyományos vizsgára! A Werkben a vizsga egy valódi projekt – koncert, kiállítás, színdarab – megvalósítása. Komoly, igazi csapatmunkát igénylő feladat. Ha kellő odaadással, felelősséggel vettél részt benne, a tanév végére megszületik az első referenciamunkád, amellyel már neki is vághatsz az újabb tervek megvalósításának. Építheted tovább a pályádat.

Művészeti menedzser képzés: 399 000 Ft

KÉPZÉS DÍJA
299000 Ft
KÉPZÉS IDŐTARTAMA
1 hét + vizsgák
INDULÁS
2000 november
INDULÁSI LÉTSZÁM
1
A képzés után elnyerhető tanúsítvány: WerkPass magyar és igény esetén angol nyelvű magánoklevél, amely a képzés elvégzését igazolja. Tartalmazza, hogy a végzett a képzésben mely tanároktól és mit tanult, valamint a gyakorlati helyeket, munkákat, melyekben részt vett. A WerkPass elnyerésének feltételei: részvétel az órák legalább 70%-án és az év végi gyakorlati vizsgában való aktív részvétel.
1. MODUL: Önmenedzser és tartalomgyártó képzés: 349 00 Ft
2. MODUL: Művészeti menedzser képzés: 399 000 Ft

Bevezető áron a kettő együtt: 748 000 Ft helyett 599 000 Ft!

A két modul összesen 23 hét (2023. Szeptembertől 2024. Májusáig)