KOMOLYZENEI MENEDZSER KÉPZÉS

TANULJ ÉS TEREMTS – KOMOLYZENÉT!

A képzés legközelebb 2024 őszén indul!

Bővebb információkért a gombra kattinva hívj minket!

A mai magyar művészeti piacon egyre nagyobb az értéke azoknak a szakembereknek, akik pontosan tájékozódnak egy konkrét művészeti területen, ismerik annak mozgását és kellő rálátásuk van szereplőire. Egyre nagyobb az igény a szakmában jártas és erős menedzsment-tudással rendelkező profi szakemberekre. És egyre többen érzik is ezt a hívást! Egyre többen szeretnének kulturális területen elhelyezkedni. Például a multinacionális, vagy egyéb for-profit tevékenységet végző cégek munkatársai, még akkor is, ha első pillantásra ezek ma jövedelmezőbbnek tűnnek a kulturális szektor világánál. A képzésbe lépők másik nagy csoportja már a szakmában dolgozik, de szakmai iránymutatást, a hazai és a nemzetközi kulturális trendek és szereplők, a kultúrát, a művészetet üzemeltető intézményrendszerek és ezek működési mechanizmusának pontosabb megismerését várja a Werktől.

A komolyzenei menedzser szak fő célja olyan piac- és menedzsmentorientált szakemberek képzése,

– akik a hazai, de akár nemzetközi viszonyok között is el tudnak a színházi világban helyezkedni

– akik hitelesen tudják képviselni a 21. század követelményeit, miközben a lehető legnagyobb szabadságot hagyják meg a művészi értékek kibontakozására.

JELENTKEZÉS
KOMOLYZENEI MENEDZSER KÉPZÉS

Jelentkezz a képzésre!

Nap
Óra
Perc

Légy a komolyzene menedzsere!

2023 őszén megújult programmal és szereplőkkel, a megváltozott piaci igények ismeretében indítjuk újra Komolyzenei menedzser programunkat. Amit adunk: kapcsolati háló, közösségben végzett munka, friss szemlélet és gondolkodás.

JELENTKEZÉS
KOMOLYZENEI MENEDZSER KÉPZÉS

Jelentkezz a képzésre!

Nap
Óra
Perc
A komolyzenei menedzser képzés felépítése

A képzés két modulos.

LÉGY A LEGJOBB VERZIÓD!

Új, átdolgozott képzési rendszerünkben komolyzenei menedzser hallgatóink először az Önmenedzser és tartalomgyártó programot  végzik el, hogy a megfelelő kommunikációs és marketing készségek, ismeretek birtokában vághassanak bele választott szakterületük megismerésébe

Képzésünk fókuszában egy komplex, gyakorlatközpontú tudás átadása áll. Ez magában foglalja a tartalomgyártás kreatív részének megismerését, a szövegírástól kezdve a videózáson, fotózáson át a grafikai alapismeretekig. A program rengeteg marketing- és kommunikációs háttérismeretet tartalmaz, a sikeres ön- és termékmenedzseléshez elengedhetetlenül szükséges ismereteit. 

Oktatóként sikerült olyan szakembereket megnyernünk, akik jól ismerik a friss trendeket és komoly gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek mindazon skillekkel kapcsolatban, melyekre a jövő művészeti menedzsereinek égetően nagy szükségük van.

Az Önmenedzser és tartalomgyártó képzés pontos tematikáját ITT találod.

Az 1. modul időtartama: 10 hét (2023 szeptember – november), heti két hétköznap délután, 17:00-20:15

1. MODUL: Önmenedzser és tartalomgyártó képzés: 349 00 Ft
 (A 2. modullal együtt bevezető áron a kettő együtt: 599 000

KÉPZÉS DÍJA
299000 Ft
KÉPZÉS IDŐTARTAMA
10 hét + vizsgák
INDULÁS
2000 november 26

KOMOLYZENEI MENEDZSER KÉPZÉS

A Werk Akadémia komolyzenei menedzserei a beiratkozással egy kalandos munkafolyamat részesévé válnak. A Werkben a vizsga ugyanis egy valódi projekt, komoly, igazi csapatmunkát igénylő feladat. Ha kellő odaadással, felelősséggel vettél részt benne, a tanév végére megszületik az első referenciamunkád, amellyel már neki is vághatsz az újabb tervek megvalósításának. Építheted tovább a pályádat. A komolyzenei menedzserek feladata néhány hónap leforgása alatt megszervezni egy koncertet. A csapat dönt a szakmai tartalomról, a helyszínről, a résztvevőkről éppúgy, mint az esemény kommunikációjáról és lebonyolításának valamennyi körülményéről.

A Werk Akadémia hallgatói az elmúlt több mint egy évtizedben többtucat értékes, izgalmas, innovatív eseménnyel járultak hozzá Budapest kulturális életéhez. Szervezőként nincs annál nagyobb öröm, mint amikor a buktatók, nehézségek, az esemény előtti stressz és kapkodás után hirtelen megszületik a csoda: egy olyan kulturális esemény, amely valós tartalmat és értéket ad a közönségének, nem mellesleg pedig megteremtőinek.

A modul időtartama: 2023. november-december (13 hét) és 2024. február-április (10 hét), hetente két hétköznap, 17.00 – 20.15-ig, plusz a gyakorlatok és a vizsga.

Komolyzenei menedzser képzés: 399 000 Ft

KÉPZÉS DÍJA
299000 Ft
KÉPZÉS IDŐTARTAMA
1 hét + vizsgák
INDULÁS
2000 november
INDULÁSI LÉTSZÁM
1
JELENTKEZÉS
KOMOLYZENEI MENEDZSER KÉPZÉS

Jelentkezz a képzésre!

Nap
Óra
Perc

A komolyzenei menedzser képzés főbb témakörei

Brandépítés

Művészmenedzsment

Social media

Komolyzenei nevelés

Komolyzenei média

Produkciós szervezés

Zenekari menedzsment

Turnészervezés

Szponzoráció

Pályázatírás

Komolyzenei import-export

Marketing és értékesítés

Hallgatóink mondták

"A Werk Akadémia fő erőssége számomra egyrészt abban rejlik, hogy a bevont sok-sok vendégelőadó mindegyike a saját területének kiemelkedő, hiteles alakja, másrészt a képzés struktúrája következetes, rendkívül logikusan épül fel és rajzolja fel azt az összetett és különleges komolyzenei szférát, melyben minél magabiztosabban kell járnunk-kelnünk, ha itt szeretnénk a jövőben valami fontosat alkotni, legyen az bármilyen szerepkör is."
Dobszay Dávid
Komolyzenei menedzser képzés (2019-2020)
"Meczner Vera miatt jöttem az iskolába, mert láttam milyen sikeres, mint komolyzenei menedzser. Olyan szakmában dolgozó előadók adták át a tudásukat, akik nagyon hasznos kapcsolatot fognak jelenteni a jövőben. A vizsgakoncertünk a vírus miatt hosszan halasztódott ugyan, de hatalmas lelkesedéssel szerveztük, hogy élő közönség arcán láthassuk a koncertszervezésünk eredményét!"

Vida Marietta
Komolyzenei menedzser képzés (2019-2020)
A képzés mentora

Meczner Vera

Művészmenedzser, Gradus Művészügynökség
Tel.: +36 30 558 8698

A képzés mentora

Meczner Vera

Művészmenedzser, Gradus Művészügynökség
Tel.: +36 30 558 8698

A képzés oktatói

Czvikli Nóra

nemzetközi kapcsolatok, MÁV Szimfonikus Zenekar

Ditzmann Tamás

Hangmérnök, Műszaki igazgató

Egri Gábor

Head of Marketing, European Capital of Culture Chemnitz 2025

Erdődy Orsolya

Menedzser-igazgató, Budapesti Fesztiválzenekar

Gedényi Ildikó

Komolyzenei szerkesztő, MÜPA

Gyüdi Melitta

protokollfőnök, Magyar Állami Operaház

Horváth Zoltán

Igazgató, Pannon Filharmonikusok

Kocsi Zsolt

produkciós menedzser, MÜPA

Kovács Géza

korábbi igazgató, Magyar Rádió Zenei Együttesei

Körner Tamás

Budapesti Fesztiválzenekar egykori ügyvezető igazgatója

Lendvai Zsófia

szerzői jogi szakértő, Baker McKenzie Iroda

Lőkös Csaba

világzenei programszervező, MÜPA

Meczner Vera

művészmenedzser, Gradus Művészügynökség

Pista Eszter

ügyvezető, Cadenza Arts Management

Tabár Zoltán

alapító-ügyvezető, Koncertbooking

Várkonyi Judit

sajtófőnök, Játékszín

Zsoldos Dávid

alapító, Papageno
A képzés után elnyerhető tanúsítvány: WerkPass magyar és igény esetén angol nyelvű magánoklevél, amely a képzés elvégzését igazolja. Tartalmazza, hogy a végzett a képzésben mely tanároktól és mit tanult, valamint a gyakorlati helyeket, munkákat, melyekben részt vett. A WerkPass elnyerésének feltételei: részvétel az órák legalább 70%-án és az év végi gyakorlati vizsgában való aktív részvétel.
JELENTKEZÉS
KOMOLYZENEI MENEDZSER KÉPZÉS

Jelentkezz a képzésre!

Nap
Óra
Perc