A VÁLTOZTATÁS BÁTORSÁGA | Nyílt nap a Werk Akadémián

Mi lesz itt? Megszokott rendszereink a szemünk láttára dőlnek össze és egyelőre nehéz bármit is megjósolni. Az biztos, hogy változásra van szükség, de nem mindegy, milyenre. Szabadabbra, amelyben közelebb kerülhetünk egymáshoz és tevőleges szerepet kaphatunk sorsunk irányításában? Vagy kamerák és ezerféle ellenőrök által megfigyelten fogunk élni, miközben éber cenzorok és öncenzorok által szűrt tartalmakat fogyasztunk? Mi lesz a művészekkel, lesz-e még helyük a nap alatt? Mi lesz velünk, mint közönséggel, a művészet befogadóival? És mit tehetünk mi, kultúra- és művészetcsinálók, szervezők azért, hogy életünk jobb, a világunk élhetőbb legyen? Milyen új értékekkel tudjuk közönségeink figyelmét magunkra vonnunk?

Szeptember 7-én, szerdán 18.00-kor a Werk Akadémia Nyílt Napján a kérdésekre válaszolnak:

Hollerung Gábor

Hollerung Gábor

a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar ügyvezető zeneigazgatója, a Budapesti Akadémiai Kórustársaság vezető karnagya, a Zempléni Fesztivál művészeti vezetője, a Budapesti Nemzetközi Kórusverseny alapítója és művészeti vezetője

Kovács Krisztina

Kovács Krisztina

művészeti vezető, Várfok Galéria

Tarnóczi Jakab

Tarnóczi Jakab

színházi rendező, Katona József Színház

A beszélgetést követően mindent megtudhatsz a Werk Akadémiáról, amit csak tudni akartál. Megismerheted új, minden eddiginél jobban szerethetőbb helyszínét az újlipótvárosi Csanády utcában és megismerheted a Werk képzéseit, mentorait, munkatársait, hangulatát.

Részvételi szándékodat jelezd ezzel a kérdőívvel!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Melyik képzés érdekel?:*
Honnan hallottál rólunk?:*
Elolvastam és elfogadom
az ÁSZF-ben foglaltakat:*
Elfogadom
Elolvastam és elfogadom az
Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat:*
Elfogadom