Divatszakértő és stylist képzés

Van stílusod? Adj másoknak is! Tervezz, fotózz, vesd bele magad a divat világába!

A divat, a stílus világa vonz? Televíziós vagy éppen personal stylist lennél? A 16 éves Divatszakértő és Stylist képzés a Werk sikerágazata, itt nem egy stylist, hanem  a legjobbak nyitják meg előtted az utat a hazai és a nemzetközi divat világába.  A Werk nem követi, teremti a divatot. Itt megtanulhatod az önkifejezés minden módját, velünk eligazodhatsz a  folyton változó trendek útvesztőjében.

Munkarend

Esti (Munka mellett végezhető)

Képzés típusa

Személyesen, Budapesten

finanszírozás

Önköltséges

kezdés

2024. szeptember

JELENTKEZZ!

Nap
Óra
Perc
Mp

A stylist képzés 2007 óta a Werk Akadémia sikerágazata. Célunk, hogy a szak elvégzése után tisztábban lásd a divat világát és önmagad is! Terepet adunk kifogyhatatlan keativitásodnak, a stylist képzéssel megtanulhatod az önkifejezés minden módját, iránytű leszünk számodra a kreatív gondolkodás és a folyton változó trendek útvesztőjében          

Mindeközben nemcsak egy különleges látásmóddal bíró stylist lesz belőled, hanem igazi divatszakértő is. megismered a kortárs magyar tervezőket, részese leszel a szakmának.  Vagy egyszerűen csak képezd magad, hogy tudatosabban élj, vásárolj, adj stílustanácsokat barátaidnak.

A képzés maximálisan gyakorlatorientált, középpontjában a fotózásokkal, styling feladatok megoldásával, mindez ismert fotósok, stylistok, divatszakemberek irányításával és csapatmunkában. Divatbemutatókon részvételre és nyilvános eseményekre is sor kerül, melyeken tervezőkkel, divatszakemberekkel beszélgetünk a kortárs magyar divat aktuális kérdéseiről.

„A divatszakma manapság jóval komplexebb, mint korábban, így a styling szakunkat teljesen megújítva egy még felkészültebb és frissebb koncepcióval várunk mindenkit az ősszel induló Divatszakértő és stylist képzésünkre, e névvel is utalva a tanrend összetettségére és sokszínűségére. Mi nem csupán stylistokat szeretnénk képezni, hanem egy olyan kreatív gondolkodásmódra kívánjuk edukálni az összes hallgatónkat, amely alapjaiban változtatja meg azt, ahogy ők maguk is felöltöznek reggel vagy csak hozzászólnak egy divatorientált diskurzushoz az online vagy offline térben egyaránt. Szakmai előadásaink során barátságos hangulatban sajátíthatja el mindenki a szakma fortélyait, miközben a lehető legrelevánsabb hazai szakemberek segítenek eligazodni a trendek, szakmai kompetenciák, valamint életreszóló lehetőségek tengerében.” Csalár Bence, a képzés mentora

A megújult képzés oktatói a hazai divatszcéna meghatározó alakjai, akik nap mint nap kitűnnek a tömegből egyedi stílusuk, látásmódjuk révén. Ráadásul az oktatás során számtalan gyakorlati lehetőség keretén belül sajátíthatod el a szakma fortélyait. A kreatív koncepciók kidolgozása, az anyagismeret, a fenntartható divat beható megismerése, valamint a personal styling és self-management mellett előadásaink által segítünk a karrierváltásban is, hogy végre önmagad lehess!

Miután ma már gyakorlatilag mindennek van stílusa, öltözete, megjelenése, a szakot mindazok figyelmébe ajánljuk, akik önmaguk és környezetük esztétikai megjelenését nemcsak külsőségekkel, de belső tartalmakkal is gazdagítani kívánják.

KINEK AJÁNLJUK?

Televíziós stylinggal foglalkozóknak

Styling-, divat-, flatlay fotósoknak

Personal, celeb stylinggal foglalkozóknak

Divatmarketinggel, divat kommunikációval foglalkozóknak

JELENTKEZZ!

Nap
Óra
Perc
Mp

TÉMAKÖRÖK

Viselettörténet, Smink, Haj

A divatbemutatók világa

Televíziós styling, Personal styling

Fenntartható divat és fashion revolution

Styling fotózások, Divatfotózás és magazinok, Flatlay fotózások

Divatmarketing és self-management

A kreatív koncepció készítésének rejtelmei

Kortárs divat szakértői szemmel

Art direction és a közösségi média

Csalár Bence

divatújságíró, divatszakértő

OKTATÓINK

Vágó Réka

Szentesi Réka

Süle Katalin

Somogyvári Edit

Martin Wanda

Marillai Éva

Mali Ildi

Kovács Adél

Koczka

Kiss Márk

Kárpáti Kriszta

Jámbor Zsóka

INFORMÁCIÓK A
KÉPZÉSRŐL

KÉPZÉS IDŐTARTAMA

A képzés két féléves, félévenként 10 héten keresztül

képzés ideje

Hetente két alkalommal, kettő hétköznap este 17:00 és 20:15 között zajlik

KÉPZÉS SZINTJE

Felnőttképzés,
Szakmai vizsga teljesítése esetén szakképesítés:
(szakképesítés azonosító száma: 02115004)

díj

319.000 Ft / félév

Elnyerhető végzettség + -

A képzés első éve után elnyerhető tanúsítvány: WerkPass magyar és igény esetén angol nyelvű magánoklevél, amely a képzés elvégzését igazolja. Tartalmazza, hogy a végzett a képzésben mely tanároktól és mit tanult, valamint a gyakorlati helyeket, munkákat, melyekben részt vett. A WerkPass elnyerésének feltétele sikeres év végi vizsga.

HOGYAN FIZETHETEK? + -

A Werk biztosítja a kamatmentes részletfizetést

MUNKA MELLETT VÉGEZHETŐ? + -

Igen, a képzés tematikáját úgy alakítottuk ki, hogy főállású munka mellett is elvégezhető legyen.

LESZ FELVÉTELI? + -

Igen, felvételi elbeszélgetés, melynek időpontját előre egyeztetjük veled.

HOL LESZ A KÉPZÉS? + -

A képzés offline, helyszíne a Werk Akadémia budapesti intézménye (13. kerület, Csanády u. 11.) illetve egyéb külső gyakorlati helyszín.

SZAKMAI PARTNEREINK

HALLGATÓINK MONDTÁK

„Nektek köszönhetem azt, hogy megtaláltam önmagam és azt is, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült elindulni egy jó úton a célom felé. Egyre több munkát kapok, már nem csak asszisztensként, erre pedig nagyon büszke vagyok! És arra is, hogy Werkes lehettem!”
Tyukodi Evelyn Divatszakértő és Stylist Képzés, 2015-2016
„Minden tanár azt a tapasztalatot adta tovább, amit az évek alatt gyűjtött, ezután rajtunk múlt, hogy mit kezdünk a kapott információval. Élve a gyakorlati lehetőségekkel szert tettem ismeretségekre, amiket később arra használtam, hogy bekerüljek a szakmába.”
Sándor Zsuzsánna Divatszakértő és Stylist képzés, 2015-2016
“A Werk Akadémia Stylist képzése instant belépő a magyar divat világába. Az órák és a gyakorlati lehetőségek is arra készítenek fel, hogyan kapcsolódj be a kreatív szakmai körbe, és ad egy alap kapcsolati tőkét, amellyel el lehet indulni. Ha ebben a szakmában szeretnél dolgozni, ez a START-mező.”
Horváth Zsófia Anita Divatszakértő és Stylist képzés, 2020-2021

JELENTKEZZ!

Nap
Óra
Perc
Mp