Our Devoted Clients

No posts were found for provided query parameters.

c
„A Werknek sikerült a legjobb egyetemek tanáraiból és a legszuperebb filmes szakemberekből összeválogatva kialakítania egy olyan egyedi filmíró kurzust, amely gyakorlati feladatokon keresztül fejleszti a dramaturgiai és képi látásmódot. Mindenkinek ajánlom, aki kész forgatókönyvvé bontaná ki ötleteit, és persze megrögzött újraíró!"
Gál András Filmírás képzés, 2020-2021
“Szeretem megragadni a tanulási lehetőségeket, ha az írásról van szó. Azt gondolom, hogy szakmabeliként is rengeteget adhatnak hozzám a hasonló élmények. A Werk óráin nagyszerű mestereket és páratlan csoporttársakat ismertem meg, akikkel öröm volt »épitkezni«."
Hatala Csenge Filmírás képzés, 2020-2021
„Azért választottam a Werk Akadémiát a többi hasonló képzéssel szemben, mert itt olyan oktatók tanítanak, akik napi szinten gyakorolják a szakmát neves intézményeknél, cégeknél, első kézből kaptunk gyakorlati tippeket, gyakorlati lehetőségeket. A Werkre azt gondolom, fokozottan igaz, hogy lehetőségeket biztosít, ha tudsz élni vele.,,
Kalmár Tímea Rendezvényszervező Képzés, 2019-2020
„A WERK azt adta nekem, amiért idejöttem és amit kínált: profi, naprakész és aktív rendezvényszervezők tudását, méghozzá első kézből. Felejthetetlen élmény volt!”
Juhász Judit Rendezvényszervező képzés, 2019-2020
„A Werkben nemcsak azt tapasztaltam, hogy az írok megközelíthető és kedves emberek, hanem azt is, hogy a szövegek túlnyomó többsége nem szégyellnivaló rettenet, és csak dolgozni kell még rajta. Ez a munka, a tulajdonképpen lényeg, pedig nem élet-halál harc, hanem elég jó játék. Megnézni, hogy mitől működik egy mondat, mit szeret, mi áll jól neki, vagy épp mi az, amit seperc ledob magáról...”
Milanovich Domi Kreatív szépírás képzés, 2019-2020
“A Werk Szépíró kurzusa pompás első randihely, ha a kiszemelted a magyar irodalom. Biztonságos környezetben ismerkedhetsz, kapcsolódhatsz. Hogy lesz-e folytatás, elköteleződés, folyamatos küzdés, meg ilyenek, egyedül rajtad áll. De ha csak egy futó kaland, akkor sem árt, ha a helyszín megválasztásában sikkesek vagyunk."
Masri Mona Aicha Kreatív szépírás képzés, 2019-202
„Amikor az első órák egyikére beviszed a legjobb szövegedet, amit aztán az osztálytársaid verbális munkagépei könyörtelenül egy jeltelen sírba dózerólnak, az elég furcsa és rossz érzés, talán kicsit magadra is veszed. Aztán pár hét közös munka után újraolvasod, és tisztán látni fogod, hogy tényleg rossz volt. Ez a fejlődés.”
Bütös Krisztián Kreatív szépirás képzés, 2019-2020
“Azért választottam a Werket, mert vonzott a szellemisége és a minden szempontból elérhető képzési lehetőség, amit kínált. Az enteriőrstylist szaktól megkaptam, amit vártam: elegendő tudást és önbizalmat egy saját vállalkozás elindításához.”
Őrfi Eszter Enteriőrstylist képzés, 2018-2019
„A Werknek köszönhetően jófej emberekkel ismerkedhettem meg. A tanárok segítettek szélesíteni a látókörömet, a suli hozzáállása a tanulókhoz nagyon közvetlen és laza. Még több gyakorlatnak azért örültem volna!"
Magyar Melina Enteriőrstylist képzés, 2019-2020