Werkes hírek

Werkes vizsgastream december 3-án

Rendhagyó online eseménnyel jelentkeznek a Werk színházi menedzser szakának előző évfolyamos végzős hallgatói és az Isten komédiásai alkotói csapata.

🎭 POPPER SZÍNEI ONLINE ELŐADÁS – 2020.12.03. 20.00

Mint ahogyan az ismert, a jelenlegi járványügyi korlátozások nem teszik lehetővé a hagyományos színházi események megrendezését, ezért a csapat úgy döntött, , hogy az előadás esszenciáját online formában fogja megvillantani. Mivel maga a mű, s így a tervezett színpadi formája is igen intim, nem egy színházi közvetítést, inkább egy jelenetekbe kóstolást, a darabról, a szerzőről, az alkotókról – az alkotókkal való eszmecserét, kulisszatitkos, ám néhol az írást mégis teljes mértékben megelevenítő estet tervezünk, melyre ezúton szeretnénk benneteket virtuálisan meginvitálni.
Az est folyamán azon túl, hogy izgalmas részleteket láthattok a produkcióból, Popper Gábor, Popper Péter fia mesél a mű keletkezésének körülményeiről és magáról a szerzőről, az alkotók pedig az anyaghoz való viszonyukba és a munkafolyamat rejtelmeibe engednek majd bepillantást.

HOGYAN NÉZHETEM MEG?

Ahhoz, hogy élőben követhessétek a stream-et, a következőket kell tennetek:

ℹ️ Utaljátok át a közvetítésre szóló támogatói jegy árát (ajánlott összeg 1900.- Ft) az alábbi számlaszámra:
11773456-01019434-00000000 | Tóth Fruzsina
ℹ️ A közleményben mindenképpen tüntessétek fel az e-mail címeteket, a @ jel helyett pedig írjátok azt, hogy KUKAC.
ℹ️ Kapni fogtok egy visszaigazoló e-mailt, amelyben a szervezők megírják nektek, mikor és hogyan kerül birtokotokba a közvetítéshez vezető link, illetve milyen további technikai tudnivalók vannak. (Amennyiben ez az email nem érkezik meg hozzátok, írjatok nekünk a werkszinhazimenedzserek2020@gmail.com emailcímre, hogy orvosolhassuk az esetleges problémát)
ℹ️ A stream napján, este 8 órakor már csak meg kell nyitnotok a számotokra kiküldött linket, és követhetitek is a műsort! A felvétel ezt követően 2 napon keresztül visszanézhető lesz számotokra.
ℹ️ Az utalásnak december 3-án 19 óráig be kell érkeznie, különben a szervezőknek nem áll módjukban időben biztosítani a közvetítésre mutató linket.

Szeretettel várunk titeket a virtuális találkozásra,
a Werk és az Isten komédiásai csapata