DIGITÁLIA – Nyílt nap a Werk Akadémián!

[vc_row css=”.vc_custom_1598984953689{margin-bottom: -20px !important;}” mobile_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” row_reverse_mobile=”0″ row_reverse_tablet=”0″ woodmart_disable_overflow=”0″][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]DIGITÁLIA, avagy művészet és élet egy tökéletes online világban címmel tart Nyílt Napot a Werk 2020. szeptember 9-én, szerdán 18 órakor az Akadémia most nyíló kávézójában, a 13. kerület Csanády u. 11.-ben. (FB esemény: https://www.facebook.com/events/329594374963726/)

[/vc_column_text][vc_column_text text_larger=”no”]

A Werk hagyományaihoz híven ez a Nyílt Nap is egy közérdekű téma nyilvános kibeszélésével kezdődik. 2020 az online világ térnyeréséről szól, bár digitáliába való költözésünk már jóval a SARS-CoV-2 kapcsán hozott intézkedések előtt elkezdődött. Beszélgessünk arról, mi lesz ebben számunkra jó – vagy nem annyira jó. Képzeljük el együtt, mi lesz a művészetek szerepe új otthonunkban. Milyen lesz a színház, a mozi, a koncert, a társas események? És mihez kezdünk magunkkal?

A témáról Kovács Andrea kurátor, kreatív menedzser, a Let it Be! art agency ügynökség alapítója, a Trafó Kortárs Művészetek Háza smART! XTRA sorozatának szerkesztője, számos művészeti fesztivál társkurátora, valamint Csaba Zoltán innovációs tanácsadó, startupper, korábban a Telekom, majd az NNG innovációs stratégája, a Budapesti Metropolitan Egyetem stratégiai igazgatója beszélgetnek Réz Andrással. A kb. 40 perces beszélgetést követően a Werk 2020 őszétől induló képzései iránt érdeklődők az Akadémia szakmai vezetőitől, munkatársaitól mindent megtudhatnak az itt folyó munkáról, amit csak tudni szeretnének.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” mobile_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” row_reverse_mobile=”0″ row_reverse_tablet=”0″ woodmart_disable_overflow=”0″ css=”.vc_custom_1598984943012{margin-top: -20px !important;}”][vc_column width=”1/2″ woodmart_text_align=”center” mobile_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_sticky_column=”false” parallax_scroll=”no” mobile_reset_margin=”no” tablet_reset_margin=”no”][vc_single_image image=”25941″ img_size=”large” alignment=”center” parallax_scroll=”no” title=”Kovács Andrea”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”25942″ img_size=”large” add_caption=”yes” alignment=”center” parallax_scroll=”no” title=”Csaba Zoltán”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_responsive_text_block woodmart_css_id=”5f4fc53459b1a” content_width=”100″ inline=”no”]

A Werk Café finom kávéjával és sok szeretettel várjuk a munkánk iránt érdeklődőket.

Részvételi szándékodat jelezd ezzel a kérdőívvel!

[/woodmart_responsive_text_block][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text text_larger=”no”]

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Melyik képzés érdekel?:*
Honnan hallottál rólunk?:*

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]