Werkes hírek

DIGITÁLIA – Nyílt nap a Werk Akadémián!

DIGITÁLIA, avagy művészet és élet egy tökéletes online világban címmel tart Nyílt Napot a Werk 2020. szeptember 9-én, szerdán 18 órakor az Akadémia most nyíló kávézójában, a 13. kerület Csanády u. 11.-ben. (FB esemény: https://www.facebook.com/events/329594374963726/)

A Werk hagyományaihoz híven ez a Nyílt Nap is egy közérdekű téma nyilvános kibeszélésével kezdődik. 2020 az online világ térnyeréséről szól, bár digitáliába való költözésünk már jóval a SARS-CoV-2 kapcsán hozott intézkedések előtt elkezdődött. Beszélgessünk arról, mi lesz ebben számunkra jó – vagy nem annyira jó. Képzeljük el együtt, mi lesz a művészetek szerepe új otthonunkban. Milyen lesz a színház, a mozi, a koncert, a társas események? És mihez kezdünk magunkkal?

A témáról Kovács Andrea kurátor, kreatív menedzser, a Let it Be! art agency ügynökség alapítója, a Trafó Kortárs Művészetek Háza smART! XTRA sorozatának szerkesztője, számos művészeti fesztivál társkurátora, valamint Csaba Zoltán innovációs tanácsadó, startupper, korábban a Telekom, majd az NNG innovációs stratégája, a Budapesti Metropolitan Egyetem stratégiai igazgatója beszélgetnek Réz Andrással. A kb. 40 perces beszélgetést követően a Werk 2020 őszétől induló képzései iránt érdeklődők az Akadémia szakmai vezetőitől, munkatársaitól mindent megtudhatnak az itt folyó munkáról, amit csak tudni szeretnének.

 

Kovács Andrea

Csaba Zoltán

A Werk Café finom kávéjával és sok szeretettel várjuk a munkánk iránt érdeklődőket.

Részvételi szándékodat jelezd ezzel a kérdőívvel!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Melyik képzés érdekel?:*
Honnan hallottál rólunk?:*