[vc_row][vc_column][woodmart_title style=”simple” woodmart_css_id=”5f524b28e636c” title=”A Werk Akadémia intézkedési terve a Nemzeti Népegészségügyi Központ COVID-19 ajánlásainak figyelembe vételével” title_custom_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLndvb2RtYXJ0LXRpdGxlLWNvbnRhaW5lciJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI1ZjUyNGIyOGU2MzZjIiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiI2ZhYjUyNiJ9fQ==” title_width=”100″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text text_larger=”no”]

  1. A Werkben kiscsoportos műhelymunka zajlik. A Werk az aktuális járványhelyzettel kapcsolatos ajánlásokat, előírásokat és az esetleges korlátozásokat betartva az offline képzést preferálja, de ha a nagyobb környezet úgy írja elő, fel van készülve az átmeneti online távoktatásra is.
  2. Fokozott figyelmet fordítunk az Akadémia és a Werk Café tereinek tisztaságára: naponta fertőtlenítjük a mosdót, a WC-ket, a gyakran használt bútorokat és tárgyakat.
  3. A hallgatók és a vendégek számára jól látható és megközelíthető helyeken kézfertőtlenítőket és maszkokat helyezünk ki.
  4. A Werk területén, jól látható helyeken a Covid-19 terjedésének megakadályozását elősegítő infoposztereket helyezünk ki. A mosdók falára kívülről és belülről a helyes kézmosás szabályait kommunikáló instrukciók kerülnek.
  5. A bejáratnál infoposzteren kérjük, hogy csak azok lépjenek be, akik nem tapasztalják magukon a koronavírus jellemző tüneteit: szaglásromlás, emésztőrendszeri tünetek, hőemelkedés/láz, száraz köhögés, légszomj. Az iskolába történő belépést non-contact lázmérés előzi meg.
  6. A Werk Akadémia a fentieken túl kizárólag a képzési programok szervezéséért és megfelelő színvonalának biztosításáért felelős.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]