A Werk Akadémia intézkedési terve a Nemzeti Népegészségügyi Központ COVID-19 ajánlásainak figyelembe vételével

  1. A Werkben kiscsoportos műhelymunka zajlik. A Werk az aktuális járványhelyzettel kapcsolatos ajánlásokat, előírásokat és az esetleges korlátozásokat betartva az offline képzést preferálja, de ha a nagyobb környezet úgy írja elő, fel van készülve az átmeneti online távoktatásra is.
  2. Fokozott figyelmet fordítunk az Akadémia és a Werk Café tereinek tisztaságára: naponta fertőtlenítjük a mosdót, a WC-ket, a gyakran használt bútorokat és tárgyakat.
  3. A hallgatók és a vendégek számára jól látható és megközelíthető helyeken kézfertőtlenítőket és maszkokat helyezünk ki.
  4. A Werk területén, jól látható helyeken a Covid-19 terjedésének megakadályozását elősegítő infoposztereket helyezünk ki. A mosdók falára kívülről és belülről a helyes kézmosás szabályait kommunikáló instrukciók kerülnek.
  5. A bejáratnál infoposzteren kérjük, hogy csak azok lépjenek be, akik nem tapasztalják magukon a koronavírus jellemző tüneteit: szaglásromlás, emésztőrendszeri tünetek, hőemelkedés/láz, száraz köhögés, légszomj. Az iskolába történő belépést non-contact lázmérés előzi meg.
  6. A Werk Akadémia a fentieken túl kizárólag a képzési programok szervezéséért és megfelelő színvonalának biztosításáért felelős.